User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Rich Edit Object help

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export Module

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Tallmadge, Ohio USA
    Posts
    264
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Rich Edit Object help

    Does anyone know how to create a "Tab" spacing in the RichEdit Object during runtime?

    Thanks for any insight.

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    LB's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Richardson, Texas, North America
    Posts
    8,937
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Rich Edit Object help

    If you copy and paste a tab from somewhere else, like notepad, you can use it in expressions or put it in a global string called Tab and use the global string in your expressions. This works fine for me
    Working as fast as I can on Fusion 3

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export Module

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Tallmadge, Ohio USA
    Posts
    264
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Rich Edit Object help

    Interesting...I'll give that a try..
    Wish there were a Tab$ like the Newline$
    Thanks

  4. #4
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleSWF Export Module
    Konidias's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,546
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Rich Edit Object help

    There is also Ctrl+i, which does an indent just like tab. Though I really wish there was a way to disable that.

Similar Threads

  1. Rich Edit Object bug
    By Phi in forum Extension Development
    Replies: 2
    Last Post: 3rd February 2010, 01:04 PM
  2. Edit Object vs. Rich Edit
    By Jaffob in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: 4th June 2008, 02:42 PM
  3. Extracting a line from Rich Edit Object or Edit Ob
    By Tiles in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 8th March 2008, 06:16 PM
  4. New bug with Rich Edit object?
    By Steven in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 8
    Last Post: 20th January 2008, 04:23 PM
  5. Bug: Rich edit object
    By Sphax in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 17th July 2006, 05:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •