User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: [Beta] Flash Capabilities

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleMac Export ModuleUnicode Add-on
    Pharanygitis's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,037
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    [Beta] Flash Capabilities

    [img:left]http://mmf.nijumi.de/extensions/cap.jpg[/img] Here the next Extension.
    You can get some informations about the system.

    Example:
    Start the example

    Download:
    Go to Downloadpage

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Olivier's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2,997
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Just wanted to let you know that I receive an error message while trying to compile the application. I'm using b252.
    Code:
    Loading configuration file C:\Program Files\Multimedia Fusion Developer 2\Data\Runtime\Flash\Flex\frameworks\flex-config.xml
    C:\Documents and Settings\Olivier\Local Settings\Temp\Fla1083.tmp\Extensions\CRunCapabilities.as(41): col: 41 Error: Accès à la propriété cpuArchitecture peut-être non définie, via la référence de type static Class.
    
    					var question:String = Capabilities.cpuArchitecture;
    					                                   ^
    
    C:\Documents and Settings\Olivier\Local Settings\Temp\Fla1083.tmp\Extensions\CRunCapabilities.as(62): col: 42 Error: Accès à la propriété maxLevelIDC peut-être non définie, via la référence de type static Class.
    
    					var questiond:String = Capabilities.maxLevelIDC;
    					                                    ^
    
    C:\Documents and Settings\Olivier\Local Settings\Temp\Fla1083.tmp\Extensions\CRunCapabilities.as(171): col: 53 Error: Accès à la propriété isEmbeddedInAcrobat peut-être non définie, via la référence de type static Class.
    
    					var isEmbeddedInAcrobat:int = int(Capabilities.isEmbeddedInAcrobat);
    					                                               ^
    
    C:\Documents and Settings\Olivier\Local Settings\Temp\Fla1083.tmp\Extensions\CRunCapabilities.as(201): col: 56 Error: Accès à la propriété supports32BitProcesses peut-être non définie, via la référence de type static Class.
    
    					var supports32BitProcesses:int = int(Capabilities.supports32BitProcesses);
    					                                                  ^
    
    C:\Documents and Settings\Olivier\Local Settings\Temp\Fla1083.tmp\Extensions\CRunCapabilities.as(206): col: 56 Error: Accès à la propriété supports64BitProcesses peut-être non définie, via la référence de type static Class.
    
    					var supports64BitProcesses:int = int(Capabilities.supports64BitProcesses);
    					                                                  ^

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleMac Export ModuleUnicode Add-on
    Pharanygitis's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,037
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes, i have forgett the flex-config-file ! Download an replace it.. see here:

    http://community.clickteam.com/showthread.php?t=63730&p=500916&viewfull=1#post500 916

  4. #4
    Clickteam Clickteam
    Olivier's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2,997
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Thank you for your quick answer. So I have edited my flex-config.xml so it targets player version 10.1.0. And now the error message is shorter, any clue?
    Code:
    Loading configuration file C:\Program Files\Multimedia Fusion Developer 2\Data\Runtime\Flash\Flex\frameworks\flex-config.xml
    C:\Documents and Settings\Olivier\Local Settings\Temp\Fla12A7.tmp\Extensions\CRunCapabilities.as(41): col: 41 Error: Accès à la propriété cpuArchitecture peut-être non définie, via la référence de type static Class.
    
    					var question:String = Capabilities.cpuArchitecture;
    					                                   ^
    
    C:\Documents and Settings\Olivier\Local Settings\Temp\Fla12A7.tmp\Extensions\CRunCapabilities.as(201): col: 56 Error: Accès à la propriété supports32BitProcesses peut-être non définie, via la référence de type static Class.
    
    					var supports32BitProcesses:int = int(Capabilities.supports32BitProcesses);
    					                                                  ^
    
    C:\Documents and Settings\Olivier\Local Settings\Temp\Fla12A7.tmp\Extensions\CRunCapabilities.as(206): col: 56 Error: Accès à la propriété supports64BitProcesses peut-être non définie, via la référence de type static Class.
    
    					var supports64BitProcesses:int = int(Capabilities.supports64BitProcesses);
    					                                                  ^

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleMac Export ModuleUnicode Add-on
    Pharanygitis's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,037
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mh.. change it to <target-player>11.0.0</target-player>

    and test it again

  6. #6
    Clickteam Clickteam
    Olivier's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2,997
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    By doing that, the error log tells me "unable to open 'libs/player/11/playerglobal.swc'". So I went ahead and duplicated the one from version 10, but then I receive the same shorter error log as above.

  7. #7
    Forum Moderator Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleSWF Export Module
    Stephen's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Montana
    Posts
    4,515
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    That means you don't have the Flash 11 playerglobal.swc yet.
    _____________________________________________
    Nivram's Examples -Need extensions? Send me a PM.-


  8. #8
    Clickteam Clickteam
    Olivier's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2,997
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Thank you for the tip Stephen, the file is available for download here: http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html

  9. #9
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleMac Export ModuleUnicode Add-on
    Pharanygitis's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,037
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh yes.. sorry, i have forgott to "add" the new playerglobal.swc in the current folder :-/

  10. #10
    Clickteam Clickteam
    Olivier's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2,997
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Don't worry Jens. Another great extension by the way.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Potential buyer with questions about capabilities
    By BenDTU in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 3
    Last Post: 9th September 2011, 06:55 AM
  2. Drag capabilities in mf2?
    By DigitalChaos in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 11
    Last Post: 20th January 2010, 07:32 PM
  3. Sound Capabilities
    By MBK in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 24th July 2008, 09:23 PM
  4. Multiplayer Online Capabilities?
    By Machina12 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 21
    Last Post: 8th June 2007, 03:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •