User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Runtime object

  1. #1
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    6,773
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Runtime object

    This is a simple extension to detect which runtime the application is running under, which means you can make particular rows of actions eg. SWF only.

    Thanks to Andos for the iOS port and icon.

    Download (131 KB)

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)
    Mathias's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    1,083
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Runtime object

    Ported to Anaconda -> http://code.google.com/p/anaconda-extensions/source/detail?r=e81eba283cf91d517d6fbaed7f22fffd1c842779

  3. #3
    Clickteam Clickteam
    Olivier's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,000
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I get a crash when right-clicking in the object's events in the Global Events editor. Otherwise it is working pretty well.

  4. #4
    Clickteam Clickteam
    Olivier's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,000
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Can this object be ported to iOS? I would need it to activate events specific to iOS.

    EDIT: I have checked twice and this object is actually ported to iOS, sorry :p

    EDIT2: Thinking about it, it would be REALLY useful to be able get the current runtime without the need of an extension. This would save us the hassle of droping the object in every frames of our applications.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleMac Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    331
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Any chance this will work for Android, Flash, and HTML5? Thank you.

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Mantis's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    UK
    Posts
    496
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm also interested in this.

Similar Threads

  1. Get Object + Android runtime?
    By Fuuriokun in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 2
    Last Post: 3rd September 2013, 09:37 PM
  2. Runtime Object bugged?
    By Outcast in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 14th October 2012, 01:31 PM
  3. Runtime object
    By ASD in forum Extension Development
    Replies: 1
    Last Post: 1st September 2011, 02:28 PM
  4. FTP object during runtime...
    By MikeB in forum Extension Development
    Replies: 2
    Last Post: 31st August 2008, 08:22 AM
  5. Flipping an object at runtime. Possible?
    By Neonotso in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 6
    Last Post: 30th August 2007, 05:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •