User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: EDIF extension doesn't work when "compress runtime" is disabled.

  1. #1
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperiOS Export Module
    Nifflas's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2,613
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    EDIF extension doesn't work when "compress runtime" is disabled.

    I need to disable "compress runtime" option for my application, but then I get the message "Stochastic Utility.json not found!" when I start the executable. It's an EDIF extension.

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Anders's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Denmark, ┼rhus
    Posts
    3,455
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hi Nifflas
    Which extension is it? If it is private, do you know if it has been compiled with the latest version of EDIF?
    The latest version can always be downloaded from here: https://github.com/Andos/Edif

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export ModuleUnicode Add-on
    Looki's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Karlsruhe, Germany
    Posts
    3,739
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I could probably recompile SU without the need for external files for you.

  4. #4
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperiOS Export Module
    Nifflas's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2,613
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh, right. Should reinstall VC++ soon so I can compile with a newer EDIF. Anyway, wanted to mention this in case it's not fixed in the latest EDIF either.

Similar Threads

  1. "User clicks with left button" doesn't work
    By Ben Laserlove in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 2nd April 2017, 11:03 PM
  2. "Cannot load joystick2.mfx" when "Compress the runtime" unchecked. Fine when checked.
    By DistantJ in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 14th September 2013, 09:44 PM
  3. "Load frame" doesn't work at runtime.
    By Spitznagl in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 31st January 2010, 07:24 PM
  4. "Force load on call option" doesn't work?
    By ASD in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 21st December 2009, 11:11 AM
  5. "Resize display to fill window size" doesn't work.
    By ASD in forum Hardware Accelerated Runtime
    Replies: 1
    Last Post: 13th March 2009, 05:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •