User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Xcode .ini error/ crash

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export Module
    Shmuper's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Japan
    Posts
    107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy Xcode .ini error/ crash

    Here is the image. What could cause this ? I deleted the ini related event and even the ini object on that frame and it doesn't crash anymore. I am using the latest version R254. Thoughts ? It seems to be the loading function more than the writing function (assuming that the writing works, but I cannot verify at the moment since it crash when loading).

    Weird thing is that the ini file works on the previous few frames... I do have to add the following event on every frame the ini file is being used right ? (start of frame > set current file to ''data.ini''

    Also concerning xcode. Is it recommended to let xcode convert the application from 3.1 to 3.2 ? Or should I ignore this warning ?

    Thank you !

    additional image , event editor : http://imageshack.us/f/215/inisaveload.jpg/
    Images attachées Images attachées

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export Module
    Shmuper's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Japan
    Posts
    107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I fixed the issue by simply putting the save and load apart in different event with using a timer to make sure they don't happen at the same time... That seems to be working out...

  3. #3
    Clickteam Clickteam
    Anders's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Denmark, Århus
    Posts
    3,455
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hi Shmuper
    Could you reupload the crash image? This forum seems to resize it badly (I can't see what is going on in it)

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export Module
    Shmuper's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Japan
    Posts
    107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ho boy you`re right. That`s tiny. lolz Like I said I spaced out the loading queries and the saving queries and that seemed to ahve fixed the problem. Now I am running into a language error that only crashes the app on virtual devices one out of two times... Weird. But here is the ini related error :

    Hopefully this works : http://img545.imageshack.us/img545/9...odeerror01.png

  5. #5
    Clickteam Clickteam
    Anders's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Denmark, Århus
    Posts
    3,455
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Very odd. If you still have a backup of the file that crashes I would like to have a look at it.

Similar Threads

  1. UIAccelerometer Issue and GameCenter Error in XCode 5
    By Captain_Harris in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 7
    Last Post: 7th October 2013, 12:43 PM
  2. Strange error Xcode (the last) with BETA 5
    By Koji_Kabuto in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 11
    Last Post: 14th November 2012, 05:07 PM
  3. Xcode Bad Access error in ctext.m
    By StingRay in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 27th April 2012, 03:57 PM
  4. Crash in XCode
    By Captain_Harris in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 6
    Last Post: 6th October 2011, 08:45 AM
  5. iOS XCode Build Error
    By PushTheLimit in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 5
    Last Post: 20th July 2011, 10:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •