User Tag List

Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast
Results 81 to 90 of 92

Thread: ClickConverse (beta) - The new Clickteam Community chat client

  1. #81
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleUnicode Add-on
    Fanotherpg's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    High Wycombe, Buckinghamshire, UK
    Posts
    3,665
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I will reply only on those which need replying:

    3) We found in Poland public lists of users banned and their period a bit harsh at beginning but after some time community was better with smaller amount of trolls - no one wants to be on public track, and those who are help others with questions why not to do, and why does guys are not forum for a long time.
    4) If there is limit (AFAIR Phi was mentioning there is) it should be visible to user.
    5) I agree that it should work that way but ONLY if my status is set to AWAY. If I'm on normal status empty message suppose to set 'default' text from General tab IMHO.
    7) Yes it closes it, but if that's the case wouldn't it be 'more user intuitive' to make a pop-up window for Tools? But I meant that only clicking on chat window or new message was closing it.
    8) At least now I can use String Parser
    10) Go To general tab - set extended status to anything - click on tools - click on away extended - popup will be empty (in short case it shows the message from the general tab)
    11) Yes bluescreen I had only Chat and Chrome opened so DUNNO what could be the issue. I got the Minidump file if you want to have a look, but it's not that I'm blaming chat for it - and I'm running 64-bit Windows 7 Ultimate
    12) can't you do it on Steam manner? Auto-login from device - IF autologin is on, check if user is present if yes - ask for clicking connect like with normal signing, when clicked -> kick user out, and then log on. If user is not present log him in without requiring of clicking on anything. That way you are logged in only from 1 device at a time and autologin works on every device, when started.
    13) Yeah lobby.
    14) Tab Order/Window Order. By default I open The Lobby and then second Fish tank if I click on 2 window layout I got Lobby on top, fish tank on the bottom - if I would like to have it opposite I can't change it in settings nor move windows around I am forced to close the lobby and then reopen it as secondary tab. And it goes more complicated if I got private rooms and CT forums enabled (5+ window layout?)

    16) You can have 2 private rooms open (by yourself) but you can be invited to bigger number of them and have your arcade, forums and changelog open more than once (there is no limit)
    17) if window is to narrow there is no Enter introduced but text is split in vertical.
    18) Clickteam Community and Arcade could show number of Online Users which are visiting that site.
    19) It would be cool addition to have Chat list separated into 2 - Chat and Online - and Online users would be those currently on the forums, so we could PM them (even so simply like opening a Clickteam site with new PM to that user but direct PM's from forum to go to forum account would be epic).
    20) We can't see fluent jumps between the tabs or amount of all tabs opened (on my resolution only 4 are displayed on 1 window)
    21) There is fixed value of windows horizontal size about 1100 px I can't resize it more than that.
    22) on base of good manner of all IM's provide status 'who's typing' on base of typing line being equal to null or not.

    http://tm2fk.pl/ccbug3.png

  2. #82
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    Eliyahu's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    1,523
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can we get custom colors allowed, as in enterring the R,G,B manually? The color selections now are all full saturation, and I prefer a dusky gray-red for usernames.

  3. #83
    Clickteam Clickteam
    LB's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Richardson, Texas, North America
    Posts
    8,937
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Eliyahu View Post
    Can we get custom colors allowed, as in enterring the R,G,B manually? The color selections now are all full saturation, and I prefer a dusky gray-red for usernames.
    C:\Users\Eliyahu\AppData\Roaming\MMFApplications\c lickconverse.ini
    Note there is no space after the c in clickconverse, I don't have any idea why the forums are putting a space there (it goes away when I go to edit this post)
    Working as fast as I can on Fusion 3

  4. #84
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module
    RickyRombo's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Somewhere between here and there
    Posts
    3,167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeah but a better idea would be to allow typing in the RGBs in the Settings dialogue. I found this limiting as well. Also, there doesn't appear to be a setting to change the font face?!

  5. #85
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    Eliyahu's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    1,523
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yea and we all know the default font should be Comic Sans, not Arial.

  6. #86
    Forum Moderator Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleSWF Export Module
    Stephen's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Montana
    Posts
    4,515
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No. Calibri should be default. <_<
    _____________________________________________
    Nivram's Examples -Need extensions? Send me a PM.-


  7. #87
    Clickteam Clickteam
    Simon's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,642
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Eliyahu View Post
    Yea and we all know the default font should be Comic Sans, not Arial.
    it's Verdana The entire application uses Verdana actually. There's a technical reason why I can't allow the font to change at the moment, but I'm sure you'll all manage with a perfectly readable and inoffensive typeface for a while

  8. #88
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export Module
    NUGGETRON's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Antarctica
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well, it should be Comic Sans.

  9. #89
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleUnicode Add-on
    Fanotherpg's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    High Wycombe, Buckinghamshire, UK
    Posts
    3,665
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verdana.

  10. #90
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module
    RickyRombo's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Somewhere between here and there
    Posts
    3,167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I love Calibri myself, hopefully this gets resolved

Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast

Similar Threads

  1. New Clickteam Chat public beta!
    By Simon in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 22nd March 2012, 04:20 AM
  2. Hey need help with the Chat client
    By Kadum1013 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 23rd September 2010, 05:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •