User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Why does "Create Object" make multiples instead of one item

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export Module
    rubes's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    366
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Why does "Create Object" make multiples instead of one item

    I am trying to add another active to this app, however, when i click the ADD button, it seems to be an exponential number of copies.

    my code is:
    on button "ADD CLICKED" ==>Create <active> at (56,56) from <active>

    I don't understand WHY this makes multiple copies and gets worse each time you click add.

    I am trying to make one new active, but with its own unique alterable values separate from the other active(s)

    So my question is why is this happening (I may find this useful in the future) and how do i tell it to just create a single instance of the active object?

    thanks,
    rubes
    Attached files Attached files

  2. #2
    Clicker Multimedia Fusion 2iOS Export Module

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi, can you add the command "Limit Conditions" and "Only one action when event loops". Let me know if that helps you

  3. #3
    Clicker Multimedia Fusion 2iOS Export Module

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm, it seems to be making duplicates in this way because you already have duplicates. Try clones instead? Or just have the system create two duplicates at the start.

  4. #4
    Clickteam Clickteam
    LB's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Richardson, Texas, North America
    Posts
    8,937
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Please do not make a separate post for something you already have a thread for. I explained the problem and answered it in this thread:
    http://community.clickteam.com/showthread.php?t=70794&p=523901#post523901
    Working as fast as I can on Fusion 3

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export Module
    rubes's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    366
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks LB, and sorry for the cross-post. This was a different issue and wasn't sure if i should start a new thread or not, but wont make that mistake again.

Similar Threads

  1. all my Objects have Dissapeared? I cant "Create a new Object"
    By Keehan in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 16th January 2013, 01:40 PM
  2. Can someone explain this "create object" behavior to me?
    By Morbus Crohn in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 13
    Last Post: 25th November 2011, 10:47 PM
  3. How to tidy up the "Create new object" dialogue?
    By RayRayTea in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 5th August 2011, 05:06 PM
  4. "Move safely 2 object", can't make it work
    By EdibleWare in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 6th February 2011, 10:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •