User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Low Frame Rate at the beginning of the frame

  1. #1
    No Products Registered

    Join Date
    May 2012
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Low Frame Rate at the beginning of the frame

    Hello there,
    I have a problem with Frame Rate at the beginning of the frame.
    Did anybody had that problem before?
    Or anyone could fix this problem

    LittleTinyBabyMan,

  2. #2
    No Products Registered

    Join Date
    May 2012
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I found out that every restarting the frame (which I need to do) will have lower and lower frame rate...

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export Module
    Windybeard's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    London
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Will need alot more information than that to help with the issue. Some answers to the following may help

    Are you loading anything from external files?
    Are you loading/saving to and array/ini at the start of frame?
    what does you program do and what does it do at the beggining of a frame.

  4. #4
    No Products Registered

    Join Date
    May 2012
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Nope
    2. Yea it is loading from the array
    3. Puts blocks in the correct position from the array

    LittleTinyBabyMan,

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export Module
    Windybeard's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    London
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, how many blocks. how is it doing it (are you using fastloops) and if yes are you ending the loop based on number of blocks or a set number. Perhaps upload your MFA ill take a look.

  6. #6
    No Products Registered

    Join Date
    May 2012
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    here
    http://www.mediafire.com/?dsh1yo0yaae84kj
    Couldn't put it in attachments, too big

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    KLiK-iT's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    New Jersey
    Posts
    2,862
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm getting 50fps?

  8. #8
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export Module
    Windybeard's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    London
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, the issue was with Active 6 (the fade transition) it was causing the slow down.

    Try this. Delete all code to do with Active 6
    Then place active 6 on a seperat layer called somehting like "top" or "Fade in"
    Give active 6 a fade out transition
    Then at start of frame destroy it.

    This should fix everything.

  9. #9
    No Products Registered

    Join Date
    May 2012
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    get to the level 5 and you'll see that the frame rate is 20

    Reply to Klik-it

  10. #10
    No Products Registered

    Join Date
    May 2012
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok I'll try that

    Reply to Antworx

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. frame rate
    By TheCrimsonTaco in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 1
    Last Post: 1st December 2012, 12:58 PM
  2. frame rate
    By TheCrimsonTaco in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 2
    Last Post: 15th May 2012, 02:04 PM
  3. Frame Rate
    By harrysgames in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 5
    Last Post: 22nd February 2012, 08:59 AM
  4. Frame Rate
    By Robert_Matos_Jr in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 19th August 2007, 08:08 PM
  5. Frame Rate
    By Bruto in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 33
    Last Post: 3rd July 2006, 02:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •