User Tag List

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 28

Thread: Inventory object

  1. #11
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperHTML5 Export ModuleSWF Export Module

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    90
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Does it work with the java mac standalone?

  2. #12
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleMac Export ModuleUnicode Add-on
    Pharanygitis's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,037
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bug: The "set list page" -action don't work.

    EDIT: Next / New Bug: I can scroll the itemlist (with scrollbar) with the mouse-button outside of the item-list !?

  3. #13
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleMac Export ModuleUnicode Add-on
    Pharanygitis's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,037
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Francios, any fix next time? need a patch for "set list page"

  4. #14
    Clicker Multimedia Fusion 2
    Gullyking's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    In the darkest recesses of the woods.
    Posts
    73
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    This is nice. Like the choice of Grid or List inventories.

  5. #15
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export Module
    Francois's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Montpellier, France
    Posts
    6,920
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    The (hopefully) final version is available at :

    www.clickteam.com/francois/InventoryUS-05072012.zip

  6. #16
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2,335
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Since this is a Clickteam made object you could include this with future versions of MMF2.

  7. #17
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperiOS Export Module
    Verbage's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lakewood, CO, USA
    Posts
    233
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The link seems to be broken.

    Edit: My bad, missed the second link.

  8. #18
    Clickteam Clickteam
    Nico's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    2,541
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Links fixed!
    --------------------------------------
    Nicolas "Nico" Sourdeval
    Clickteam

  9. #19
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleXNA Export Module
    DistantJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Gloucester, UK
    Posts
    2,142
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Does this pause the game when running? On all systems?

  10. #20
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleMac Export ModuleUnicode Add-on
    Pharanygitis's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,037
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey Francios,
    the "set list page" action don't work again ( I have the latest version ). I'm set list page to 1 and every time goes to the last page

    EDIT: Ok, here is the next bug. Its the same bug with in all my extensions .. I'm put my Inventory-List on a new layer with X Coefficient and Y Coefficient to 0.0000 ... now i'm starting my game as flash-game and the scrolling-position from the Inventory-List is very buggy ... I'm think this is a Flash-Runtime problem.


    EDIT 2: Francios, please add my code in your flash-version from the Inventory-Extension (Found a new bug):

    public override function destroyRunObject(bFast:Boolean):void
    {
    var n:int;
    for (n=0; n<nLines*nColumns; n++)
    {
    if (texts[n]!=null) {

    sprite.removeChild(texts[n]); // Remove all Text-Childs from the sprite
    }
    }
    plane.removeChild(sprite); // Remove the Sprite from the plane
    }


    ..in flash you must remove all your childs when you "destroy" the object/instance... otherwise, they are still visible!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. problem with the inventory object
    By mickarrow in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 13th May 2013, 02:37 PM
  2. Inventory Object Question
    By OveMelaa in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 22nd January 2013, 05:52 AM
  3. Inventory object
    By Francois in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 78
    Last Post: 31st August 2012, 07:21 AM
  4. RPG Inventory
    By Joni in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 5th January 2007, 03:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •