User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: My level is incomplete in runtime

  1. #1
    Clicker Multimedia Fusion 2iOS Export ModuleSWF Export Module
    Top_of_the_Temple's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Exclamation My level is incomplete in runtime

    Greetings,

    I recently purchased my copy of MultiMedia Fusion 2. Everything is going great, but one of my frames won't load completely. The player progresses through the level, and suddenly there are no more platforms to jump on or enemies, despite them clearly being in the Editor. What do I do? It is no longer displaying new events or objects in this frame. I've attached the level below.

    Note: I edited and experimented with the attached file below, and there are no platforms or enemies, but note how the diamond actives and their events still don't appear.

    Thanks,

    Top of the Temple

    P.S. This is my first post. I look forward to consulting with the community.

    Glitch.mfa

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleSWF Export Module
    Konidias's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,538
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit: oops apparently that wasn't the problem

    So I found another possible reason why it's destroying the objects... You need to increase the Number of Objects count for the frame... The default is 500 and you have 512 objects on your frame, so MMF goes haywire when you have more objects than the object limit.

    You can easily fix this by going to your frame's properties and on the Runtime options section there is a "Number of objects" value set at 500. Just up this to 1000 or something. (or whatever you feel you'll need)

  3. #3
    Clicker Multimedia Fusion 2iOS Export ModuleSWF Export Module
    Top_of_the_Temple's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Konidias View Post
    edit: oops apparently that wasn't the problem



    You can easily fix this by going to your frame's properties and on the Runtime options section there is a "Number of objects" value set at 500. Just up this to 1000 or something. (or whatever you feel you'll need)
    Thanks a bunch! Fixed the problem easily.

Similar Threads

  1. Is the 'Xbox gamepad object' incomplete?
    By King_Cool in forum XNA Export Module Version 2.0
    Replies: 4
    Last Post: 30th January 2012, 07:47 PM
  2. MMF2 Procedural Terrain generation (Incomplete)
    By Watermelon786 in forum File Archive
    Replies: 10
    Last Post: 8th November 2010, 01:33 AM
  3. local connection documentation is incomplete!
    By ThePodunkian in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 1st June 2010, 02:27 AM
  4. Load Level after Last Completed (saved) Level
    By Diepek in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 3rd January 2008, 09:50 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •