User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: [BUG 256.28] Set relative position

  1. #1
    Clickteam Clickteam
    Olivier's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,000
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    [BUG 256.28] Set relative position

    I'm trying to set the position of ActiveB relative to the Action Point of ActiveA. Alas the Action Point is not taken into account. ActiveB is positioned to the HotSpot of ActiveA.

    EDIT: The expressions X/YActionPoint() are also flawed and simply return the X/Y coordinates.

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Anders's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Denmark, Århus
    Posts
    3,456
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I cannot reproduce this for some reason. Can you give me an example file?
    Thanks

  3. #3
    Clickteam Clickteam
    Olivier's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,000
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Me neither Andos lol! Well, since I have updated to build 256.31 I can't reproduce the bug anymore. Problem solved.

Similar Threads

  1. Relative Position of Objects to Each Other
    By droberson in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 7th September 2011, 01:51 PM
  2. Position relative et position absolue
    By volgot in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 20th March 2011, 04:08 AM
  3. Why have this changed? Set position relative
    By Bruto in forum Hardware Accelerated Runtime
    Replies: 18
    Last Post: 21st October 2009, 01:11 AM
  4. Screen position relative to taskbar position?
    By Raylax in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: 2nd April 2009, 08:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •