User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 20 of 20

Thread: Multi touch works only in MMF runtime test

  1. #11
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    MTCMusic's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    359
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Francois: That's not really necessary because once you know that setting exists, its not a problem to toggle it as needed. I didn't know it was there! I should have checked the frame properties. No big deal, we learn as we work

    Thanks
    Tom

  2. #12
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Popcorn's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Norway, Bergen
    Posts
    2,344
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MTC, it is a big deal imo. As long as it is hidden and set off by default, users will think that their game doesn't work. Having it set to multitouch by default would prevent that from happening.

  3. #13
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleMac Export ModuleUnicode Add-on
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    AyreGuitar's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Wales, UK
    Posts
    1,113
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Also, when testing multi touch in MMF2 using (Alt or Ctrl (Forget which!) and clicking) it still works even if Multi Touch for the frame is turned off. This has tripped me up a couple of times even after knowing about it!

  4. #14
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    MTCMusic's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    359
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Popcorn, I guess that's true. I was pretty freaked-out when I spent an entire day changing my program in an attempt to fix soemthing that was never really broken! But I think after this thread, anyone looking for info on that same problem will have it fixed right away.

    All I can say is Thank God for this forum and helpful MMF gurus!

  5. #15
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have set multi touch on and still it does not work once i put in on my iPhone. Any help?

  6. #16
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    DaveC's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    2,112
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    what do you mean it doesn't work? are you using the object correctly? post a .mfa as an example perhaps.

  7. #17
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It works fine with the android version. The app starts but none of the touch objects work. I am using the multi touch object and i have another active object. I set it up so that when a new touch is started on that particular object it will jump to the next frame. Works fine on android, just wondering if there is anything else I might be missing using it wirh ios.

  8. #18
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It works fine with the android version. The app starts but none of the touch objects work. I am using the multi touch object and i have another active object. I set it up so that when a new touch is started on that particular object it will jump to the next frame. Works fine on android, just wondering if there is anything else I might be missing using it wirh ios.

  9. #19
    No Products Registered

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've been having trouble with this too, tried enabling multitouch for the frame and it made no difference when I tested it on my iPod. Works fine with Android though, so I'm not sure what else to try.

  10. #20
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export Module
    Francois's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Montpellier, France
    Posts
    6,920
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Can you post you mfa? I'll try it on my iPad...

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Multi Touch D-pad example
    By DaveC in forum iOS Specific Example Files
    Replies: 21
    Last Post: 23rd April 2015, 09:34 PM
  2. Please help me :/ multi touch
    By Outcast in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 11
    Last Post: 16th January 2013, 06:09 AM
  3. How to test multiple fingers with the multi touch object?
    By XStar in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 11th August 2012, 04:59 PM
  4. multi touch
    By cfullerNY in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 8
    Last Post: 17th January 2012, 06:11 PM
  5. Multi-touch Emulation in Windows runtime
    By AndyH in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 3
    Last Post: 25th February 2011, 12:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •