User Tag List

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: Scan Object for Android and iOS

  1. #11
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    5,747
    Mentioned
    99 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yes, you need to copy RuntimeAndroid Zip from (MMF2-instalation directory) find in data\runtime\android folder, copy to desktop, opened it, and replace the manifest file that is inside, sorry for this.

    please don´t forget to make a backup copy of your original RuntimeAndroid.

    if you have a x64 architecture it should be here C:\Program Files (x86)\Multimedia Fusion Developer 2\Data\Runtime\Android
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  2. #12
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    960
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for that FVivolo... but after following the steps, it still doesn't appear to work for me. It builds to .apk fine, but when it comes to running it on Android, it'll immediately force close whenever an action tries to load it up on either my devices. Is there anything else specific that this extension needs or am I missing something else? (apart from the CAMERA permission)

    Edit: I also discovered a missing action for the Android example -- it appears to have no condition for the "Scan" button. Easy thing to miss I suppose.

  3. #13
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    5,747
    Mentioned
    99 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quote Originally Posted by lh37 View Post
    Thanks for that FVivolo... but after following the steps, it still doesn't appear to work for me. It builds to .apk fine, but when it comes to running it on Android, it'll immediately force close whenever an action tries to load it up on either my devices. Is there anything else specific that this extension needs or am I missing something else? (apart from the CAMERA permission)

    Edit: I also discovered a missing action for the Android example -- it appears to have no condition for the "Scan" button. Easy thing to miss I suppose.
    yes, please add the button clicked event and start scan action from scan object, seems that i pack an incomplete example.

    if still doesn´t not work after that, please test this apk in your device http://dl.dropbox.com/u/49201338/Sca...%20Android.apk

    the correct example is attach also
    Attached files Attached files
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  4. #14
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    960
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The APK worked perfectly fine, so I guessed it was a problem with MMF2 when it came to building. I must of made a mistake somewhere the first time, since I re-downloaded, re-installed and re-zipped... it builds and it works! Thank you for the support.

  5. #15
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    5,747
    Mentioned
    99 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    glad to help!
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  6. #16
    Clickteam Clickteam
    Simon's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,614
    Mentioned
    56 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Lovely, I find it very quick to scan too, compared with other barcode scanners I have used. Is it possible to use a smaller scan window - rather than a full screen camera? I have no idea whether this is possible with the libraries in use for this...

  7. #17
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    5,747
    Mentioned
    99 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    No the way it was implemented!

    i though in small devices like phones and i choose to use a independent surface to get the camera info.

    i will think about it, and how it can be implemented using a controlview
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  8. #18
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator ProPatch Maker
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    DJFuego's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    UK
    Posts
    1,409
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Is this incorporated into yesterdays Beta? Plus do I have to use your XML if I have created my own scanner app?
    I can't seem to get it to work with my Phone. Xperia T JB. Crash on button push.
    I'll get a log output on it later but it doesn't seem to be working for me yet.

  9. #19
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    5,747
    Mentioned
    99 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hi,

    yes you need to add the difference between the XML or replace it as you prefer.

    please post your log to see, what it is going on

    also here http://dl.dropbox.com/u/49201338/Sca...%20Android.apk you have a new building using the yesterdays release so you may test in your phone.
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  10. #20
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator ProPatch Maker
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    DJFuego's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    UK
    Posts
    1,409
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK Thanks that test works just fine. Are CT going to add the options in the next build so you don't need to insert your XML? What are the options that your XML adds that CT have not yet added?

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. iOS QRCode/BarCode Scan Extension
    By StingRay in forum iOS Extensions
    Replies: 19
    Last Post: 15th January 2015, 04:40 PM
  2. Scan a folder for all music files and add them to a list
    By 2xD in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 21st December 2012, 10:05 PM
  3. Scan a directory and rename all files (e.g. *,jpg)
    By Leander in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 6
    Last Post: 20th June 2011, 09:12 PM
  4. Scan lines
    By alspal in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 19
    Last Post: 30th March 2010, 08:12 PM
  5. FTP object Scan BUG
    By Wilk in forum Extension Development
    Replies: 1
    Last Post: 27th August 2007, 03:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •