User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Expressions

  1. #1
    No Products Registered

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Expressions

    I am trying to write an some expression conditions ....basically I want it to look at at global value and check if it is the number 1 or 18 or 19. Is there a way to use the OR condition in the expression calculator

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5Fusion 2.5+ DLC
    casleziro's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    United States
    Posts
    679
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    global value = 1
    or (logical)
    global value = 18
    or(logical)
    global value = 19

    ?

    that's basically saying

    if 1
    OR 18
    OR 19, then do action. right click on your condition to add ORs

    ah i see, you mean in the actual expression dialog... yeah don't think so

  3. #3
    Clickteam Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    BartekB's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    660
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No way to use OR in the expression editor. (Or is there? )
    - BartekB, a.k.a Uppernate
    Join the Click Converse Discord! - https://discord.gg/7RNXFrC
    Dungeon Raiders! - Link soon™

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleSWF Export Module
    happygreenfrog's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    I.L.T.D.O.I.R (I.L.T.D.O.I.R's Location: The Dimension Of Infinite Recursion)
    Posts
    4,307
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by BartekB View Post
    No way to use OR in the expression editor. (Or is there? )
    He means in the event editor. You can use multiple conditions like that to work the way he wants. You could also use the immediate if object, but that isn't supported in all runtimes.

Similar Threads

  1. Using expressions in strings?
    By YAS in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 14
    Last Post: 14th January 2016, 10:07 AM
  2. 2.5 not registering changes to expressions
    By Skyhunter in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 10th December 2013, 04:14 PM
  3. Max length of expressions
    By Phi in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 4th December 2011, 04:50 AM
  4. How to join up expressions ???Please Help
    By devripper in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 26th July 2011, 06:13 PM
  5. expressions
    By Zabooza in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: 21st February 2009, 03:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •