User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Layer object "hide layer" not working

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Rio de Janeiro, Brazil
    Posts
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Layer object "hide layer" not working

    Hi!

    The Layer object's "hide layer" action does not work. The layer is not hidden. May you help me?

    Thanks,
    Ulisses.

  2. #2
    Clicker Multimedia Fusion 2XNA Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Edmonton, Canada
    Posts
    98
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello,

    This may be your issue; in order to hide a layer you cannot have it selected. So if you want to hide layer 1, select a different layer and then click the hide button for layer1.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Rio de Janeiro, Brazil
    Posts
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi!

    It didn't work... Please, look this:

    http://www.ulissescappato.com/download/test_layer.zip

    Thanks,
    Ulisses.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Rio de Janeiro, Brazil
    Posts
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Note: behaviour during runtime mode...

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Rio de Janeiro, Brazil
    Posts
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The issue is with the buttons... Active is working.

    Thanks!

  6. #6
    Forum Moderator Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    England
    Posts
    3,512
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    This bug was reported 4 months ago with regard to MMF2/TGF2: http://bugbox.clickteam.com/issues/416

    I do not know whether it needs to be re-reported for Fusion 2.5. The fact that nobody is assigned to fixing the bug makes me think that any outstanding MMF2/TGF2 bugs need to be re-reported, but I could be wrong. In any case, if you re-report then you should include a link to this thread and the previous bug report.
    .:::.Joshtek.:::.

Similar Threads

  1. "Same effect as previous layer"?
    By crusher in forum Fusion 2.5
    Replies: 2
    Last Post: 22nd January 2014, 10:48 AM
  2. Layer object "hide layer" not working in swf (build 257.28)
    By MJK in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 2
    Last Post: 17th October 2013, 07:50 AM
  3. BUG: "Move to Layer" action does not seem to work
    By mobichan in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 22nd January 2012, 09:16 PM
  4. "Subtract" effect is buggy when applied to layer
    By alxmrg in forum Hardware Accelerated Runtime
    Replies: 6
    Last Post: 8th July 2009, 01:14 PM
  5. Is there a "Layer Limit"?
    By ClickerGuy in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 23rd October 2007, 07:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •