User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: How to use swipe to change frames?

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export Module

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    How to use swipe to change frames?

    I have fusion2.5 and i just got the android exporter. I want to be able to swipe to change frames in a useless facts app that im creating instead of pressing a button. Swipe to the right to advance frame, to the left to go back. Any help would be greatly appreciated.
    Taylor

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Jeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Battle Ground Washington
    Posts
    11,822
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    How is this?

    Swipe from left to right or right to left
    Attached files Attached files

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    356
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Good and easy Thank you Jeff.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5Android Export Module

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I am trying to replicate or I guess reverse engineer what was done in Swipe_Frame.mfa
    I do not get how to get "Start X" and "End X" to show up in the "Choose value" drop down of "Set global value". Can some one please enlighten me on how to do this. Also, where is the best place to go to learn about how multi touch works in Clickteam Fusion 2.5?

    Thanks in advance for any help you can offer me. I am not a programmer.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5Android Export Module

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Snail, I was just referring to the attachment that Jeff posted. Thanks for your response. I will give it another shot, armed with your info, and see if I can figure it out. Thanks for taking the time to reply and for helping me out.

Similar Threads

  1. Is there any way to change an object on all frames at once?
    By Warmachine in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 24th February 2014, 12:39 PM
  2. argh help! I can't swipe stuff!
    By foyzul2002 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 16th August 2013, 04:11 PM
  3. Change hot spot and action point for all frames in object.
    By LemonyLime in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 9th October 2012, 10:22 PM
  4. Change Transparent color to all frames
    By ASD in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 15th January 2010, 01:03 PM
  5. change frames, memorizing the position of characte
    By Raidex in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 15th July 2009, 02:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •