User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: How to test on your Iphone?

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export Module

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    108
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    How to test on your Iphone?

    Hello, once you completed your game and you want to test it on your iphone, how should you do?
    Thanks

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    oruga's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    365
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    There's no short answer, but in a nutshell, you need an Apple Developer account ($99 yearly fee), a Mac computer with one of the latest OSX, and going through a confusing and tedious process to sign your file and deploy it to your iPhone. Search the forums for more details.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    DaveC's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    2,112
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    it has gotten a lot easier than it was.. though it's still an unnecessarily convoluted process for no good reason... once you have an Apple developer account the provisioning portal/wizard is fairly self explanatory, just make sure you take your time and follow all the steps, don't try and rush through it..

    I haven't used the iOS exporter in like 6 months.. I cringe at the thought of updating Xcode + my provisioning profiles/key chains/other inexplicable hoops Apple probably want me to jump through.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export Module
    BiznessMan's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sandy UT
    Posts
    105
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I just provisioned my iPod touch for the first time with a brand new mac. It wasn't as bad as it used to be I don't think.
    You provision right from Xcode. Just find your device and click "Use as a development device" or something like that and it activates it for deployment

Similar Threads

  1. Admob ads "test 1 mydomain.com" "test 2 test 3" ?
    By Outcast in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 2
    Last Post: 13th November 2013, 07:48 PM
  2. Iphone 3GS can do the job?
    By EdibleWare in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 6
    Last Post: 28th January 2013, 12:19 AM
  3. lua sur iphone
    By Angelgame in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 3
    Last Post: 24th May 2012, 02:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •