User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Enable iAd not in Application Properties

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    JoeRoth12's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy Enable iAd not in Application Properties

    I'm trying to add iAds to my first iOS app. In Help, it says to check "Enable iAd" in Application Properties. I see all the other options, but I don't see that option anywhere. I've attached a screenshot.

    Does anyone know why it's not appearing for me?
    Images attachées Images attachées

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    JoeRoth12's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I also don't see the "Display Ad" option in the Frame properties.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Australia
    Posts
    1,151
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Do you have Fusion developer or Standard? IIRC iAds is a developer only option.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    JoeRoth12's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    After searching more forums, it looks like iAds aren't there because I don't have Developer...which is a huge bummer. That should be listed in the Versions Comparison. I would have liked to have known up front that developing for iOS with Fusion 2.5 didn't allow ads or GameCenter integration. The Clickteam site should be a little more transparent about the differences between exporter features across versions.

    EDIT: Just found the iOS Export Module additional information page. It's all there: http://www.clickteam.com/ios-export-module-details

    My bad...should have looked more carefully.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    JoeRoth12's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks RhysD...yup, I just have Standard.

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Australia
    Posts
    1,151
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You should still be able to implement Chartboost ads, even if you're running Standard version.

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    JoeRoth12's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Really? I hadn't heard of Chartboost, but I'll look into it! If that helps me make some revenue, I might actually be able to get Developer. Thanks RhysD!

  8. #8
    No Products Registered

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello,

    I have Fusion 2.5 developer, steam version. I also have the IOS export. I have checked "Enable iAd" in Application Properties and also checked the display iAD in frame properties. But when I run the game whithin Fusion or even if I export it to my phone the iAD does not pop-up.

    Have I missed anything? Am I supposed to see a test iAD whithin Fusion also?

  9. #9
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    JoeRoth12's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeah...you should be seeing a test iAd in Fusion.

  10. #10
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleXNA Export Module

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Solid -
    After you check off display iAd in the application properties in Fusion, you need to then go to the individual frames that you want to display iAds. And under the iOS options, you will see a check mark for Display iAd.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. How do i enable "enable user to switch to/from fullscreen"?
    By path in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 9
    Last Post: 3rd November 2012, 02:48 AM
  2. Technical question about application properties...
    By JimJam in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 24th July 2011, 03:14 PM
  3. Can you enable/disable ASB
    By Sumo in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 1st September 2010, 09:02 PM
  4. Application properties
    By izac in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 9
    Last Post: 2nd July 2006, 12:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •