User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Can i refine this custom button?

  1. #1
    Clicker Multimedia Fusion 2
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Can i refine this custom button?

    I've put together this custom button, Now i've put it alongside the button object included, as you will see the active built button see's a slight delay and seems sluggish in comparison.

    My question is, can i refine it to fix this, or is this as good as it gets with a custom.

    Example can be fine here Custom Button.mfa

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Jeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Battle Ground Washington
    Posts
    11,826
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Try raising up the animation speed
    I put in 100 in the walking animation for your fake button and it seemed to get up to the same speed as the button.

    Edit - or its hard to say.... I can't tell now.

  3. #3
    Clicker Multimedia Fusion 2
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeh it slightly improves it, If you press and hold it on both, and then release, notice the active fades away, but the windows one cuts straight back, i think thats what is making it look sluggish.

  4. #4
    Clicker Multimedia Fusion 2
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If anyone has any more ways to do buttons that are more responsive, do let me know.

  5. #5
    Clicker Multimedia Fusion 2
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Your a life saver snail

    I had been messing round with things in the coefficient in an attempt to fix another issue im having, which is black corners on the sub-app popup, basically the frame black color shows as the active isnt a perfect square, i detail it here.

    http://community.clickteam.com/threads/87107-Subapp-Popup-issue-with-black-corners

    Dont suppose you have any input on that, if not i guess im going to get the artist to redo it, so the corners are right angles instead of rounded.

Similar Threads

  1. How to make custom button
    By UnicornMan in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 6
    Last Post: 25th February 2017, 11:40 PM
  2. Button is clicked condition works even when button disabled - Beta9
    By AyreGuitar in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 29th May 2012, 03:29 PM
  3. Make custom button to Input Controller (Race Car)
    By iamjot in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 25th October 2011, 09:31 AM
  4. Beta 8: IPhone Button With Custom Images
    By BHGames in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 4
    Last Post: 20th December 2010, 04:34 PM
  5. Custom Button?
    By Shizzle in forum The Games Factory 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 5th September 2010, 01:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •