User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: fgl ads not working as expected flashgamedistribution will not approve games made in

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5SWF Export Module

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    fgl ads not working as expected flashgamedistribution will not approve games made in

    its only showing an shipicon and advertisement text

    here is screenshot

    cpmstar ads working fine but fglads not working

    http://screencast.com/t/36EjHaH9Vx


    also note the old fglads plugin made by Pharanygitis not working also .. its flickering and freezing

    this was not expected by this long awaited release

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Simon's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,647
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Please do not report bugs here, use http://bugbox.clickteam.com

  3. #3
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,244
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    About this situation, is not a bug from us, an email was sent to FGL (last week) to see this and take a look why this is happening, waiting for their answer
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module
    Outcast's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    3,156
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I also got this problem, there is some bug with the official clickteam FGL object. I used the unofficial in meantime and that works and got approved.

    http://community.clickteam.com/threads/86120-Extension-FGL-Ads

  5. #5
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,244
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    can you post an image of your game using the unofficial object?

    this is an error that was reported to FGL and they solved. does it still failing using the offcial object?
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module
    Outcast's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    3,156
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FVivolo: https://dl.dropboxusercontent.com/u/...-16_161131.png

    I have a couple of the FGL staff on my skype and they got the exact same problem when I used the official object. After I uploaded with unofficial it worked though.
    I have noticed though that the official works as long as it is the test ads with the message they are implemented succesfully. It only gets wonky and this small when the actual real ads show it seems.

  7. #7
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,244
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Lol, the lib is provide by them, the object should be like the unofficial using the lib and make a request (no extra code here), i will check today.
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  8. #8
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,244
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  9. #9
    Clickteam Clickteam
    Olivier's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,000
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Fernando I have tested the Build 282.2c. I am able to show ads, but I have also noticed a few problems with the extension. Please see my detailed report here: http://bugbox.clickteam.com/issues/2230

  10. #10
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,244
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Olivier, i tested here jumping back and forth with no problem, the object is not global so you need to restart the showing procedure every time you get to the frame.
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 29th December 2013, 01:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •