User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: Button with external link

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5SWF Export Module

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Button with external link

    Well, i am trying to create a button on the first frame of my game, labeled "MORE GAMES" with an external link to other website.
    Is this possible ?

    Thanks

  2. #2
    Forum Moderator Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleSWF Export Module
    Stephen's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Montana
    Posts
    4,515
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Special -> Execute an external program -> With a fixed pathname -> Enter your url in the first box.
    _____________________________________________
    Nivram's Examples -Need extensions? Send me a PM.-


  3. #3
    Clicker Fusion 2.5HTML5 Export Module

    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Would be nice if this would working. If Button OK clicked -> Action - Special Conditions - Execute with a fixed pathname is not available ( grey ) hmmmm ... Any ideas to that issue for HTML 5 ?

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperHTML5 Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    1,459
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Have you tried the webcontrol object. Event Condition - Button Clicked Event Action - Webcontrol goes to url.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5HTML5 Export Module

    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    This object is not working in HTML 5.

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperHTML5 Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    1,459
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I just tried it. I created a frame. Added a button...
    Condition: Button Clicked
    Action: Special - run external

    Gave it a name and then the command "http:\\google.com"
    ran the frame and click on the button...Google.com was displayed using IE browser.

  7. #7
    Clicker The Games Factory 2
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    jobromedia's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    225
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Works fine in HTML5. Done it several times.

  8. #8
    Clicker Fusion 2.5HTML5 Export Module

    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What i mean is - i cannot choose the option. After install is still re-install and it is not chooseable. Also there is no HTML5 symbol behind the object. Maybe i missunderstood something in general ?

Similar Threads

  1. Make Button Open Link In Browser (Flash)
    By flyoffacliff in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 12
    Last Post: 3rd April 2013, 10:21 PM
  2. Button is clicked condition works even when button disabled - Beta9
    By AyreGuitar in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 29th May 2012, 02:29 PM
  3. Button CS (Sphax Button)
    By DJFuego in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 11th February 2010, 11:19 PM
  4. html link in button ?
    By jugnoo90 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: 5th June 2009, 05:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •