User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: [Edif]Change the position of other object

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleSWF Export ModuleInstall CreatorInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,120
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    [Edif]Change the position of other object

    Hi, I have a problem with the Edif SDK, I want to change the position of an object by the fixed value like this:

    Code:
    LPRO obj = this->Runtime.LPROFromFixed(fixedValue);
    obj->roHo.hoX = newXPos;
    obj->roHo.hoY = newYPos;
    But it don't work, the position of the object don't change. Do you have any answer to my problem please ?
    Thanks.

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    LB's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Richardson, Texas, North America
    Posts
    8,937
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I tested this myself, and the position of the object actually does change, it just does not get redrawn at the new position.

    I don't know if there is a more proper way to do it, but the way I found to update the visible position is:
    Code:
    callRunTimeFunction2((&(obj->roHo)), RFUNCTION_REDRAW, 0, 0);
    Working as fast as I can on Fusion 3

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleSWF Export ModuleInstall CreatorInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,120
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok thanks a lot, I just added the function this->Runtime.Redisplay();

  4. #4
    Clickteam Clickteam
    LB's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Richardson, Texas, North America
    Posts
    8,937
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    That redraws your extension, it does not redraw the object whose position you changed.

    By the way, this topic is marked as a different language and so I can't find it easily.
    Working as fast as I can on Fusion 3

  5. #5
    Forum Moderator Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module
    ProdigyX's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,197
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You've tried also setting the rcChanged flag of the object to true?

Similar Threads

  1. List object position does not visibly change
    By FGRaptor in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 1
    Last Post: 16th April 2013, 06:05 AM
  2. D&D movement object cannot change the Y position
    By ASD in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 17th January 2010, 06:07 PM
  3. change frames, memorizing the position of characte
    By Raidex in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 15th July 2009, 01:22 PM
  4. Anyway to change the frame starting position?
    By Zenoff64 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 26th October 2007, 06:14 PM
  5. Counters change position without being told to!
    By DeepGames in forum The Games Factory 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 13th September 2006, 06:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •