User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Mouse moves to second monitor in fullscreen?

  1. #1
    Clicker

    Fusion 2.5 Developer
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    J3sseM's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Finland
    Posts
    868
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Mouse moves to second monitor in fullscreen?

    Hello!

    Just a quick question.

    My application is set to fullscreen but still the mouse escapes the primary monitor and moves to second monitor. I thought fullscreen would restrict that behavior?
    Is this a bug or am I missing something?

    I think I could use Power System Object to confine the cursor, but I've heard a lots of antivirus softwares are not too keen about application taking over your mouse.

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export Module

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    139
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The mouse object can also reposition the mouse. Have you tried an invisble dummy active with the build in mouse movement and setup the proper zone in the frame? I don't have a second monitor right now to test it.

  3. #3
    Clicker

    Fusion 2.5 Developer
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    J3sseM's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Finland
    Posts
    868
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No, I'd like to avoid restricting or re-positioning the mouse as some of the antivirus software are reporting the activity. Or so I've heard. Built-in mouse movement is horrible and should be avoided. I'll use Power System Object for now.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export Module
    Ryan's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    1,275
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Are you using the ultimate fullscreen extension to change your game to full screen? Other methods sometimes just resize the window to match the resolution which causes this problem.

  5. #5
    Clicker

    Fusion 2.5 Developer
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    J3sseM's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Finland
    Posts
    868
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi Ryan, Yeah Ultimate Fullscreen does not use real fullscreen but windowed. I'm using Fusion's fullscreen.

Similar Threads

  1. Fullscreen window dimensions in multi-monitor setups
    By BEARFACE in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 25th February 2012, 01:38 PM
  2. 4:3 fullscreen ratio on a widescreen monitor
    By Taofeld in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 8th July 2010, 07:39 PM
  3. Monitor mouse clicks while moving object with mous
    By rogiedodgie32 in forum The Games Factory 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 26th January 2010, 11:44 AM
  4. How to determine when the mouse moves off object
    By RCL in forum The Games Factory 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 20th November 2008, 06:37 PM
  5. Mouse click events runs faster when mouse moves
    By chrilley in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 2nd February 2007, 02:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •