User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Making the Rich Edit Object lose focus

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Sweden
    Posts
    63
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Making the Rich Edit Object lose focus

    Does anybody know how to make the Rich Edit Object lose focus? I've been looking throught its actions and can't find it anywhere. There's a "Set Focus" under Control/Window, but no action for losing focus. It should be possible somehow according to this thread.

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Mystr's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    71
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'd also like to know, if someone has the answer...

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    276
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Depending what your trying to do here's a tip
    straight from the help file under "The Rich Edit Object - Actions - Control"


    • Auto Focus
      • On : automatically gives the input focus to the object when some actions are processed.
      • Off : no automatic focus, the object gets the focus only when it's clicked or when the Set Focus action is used.


    Otherwise working solution to taking focus off the rich edit Object can be done by disable rich edit window and then enable window under the Control/Window or hide rich edit object then show again.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Mystr's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    71
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok thank you ! I used an other rich edit object which I give focus in order to make my first REO lose focus. But now that I read you and that I discovered I can unable REO to change color when deactivated, I will go for your solution.

Similar Threads

  1. Sense Capslock press doesn't seem to work if Rich Edit has focus. Any workaround?
    By ratty in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 5th November 2013, 03:28 PM
  2. Keyboard lose focus when clicked Button object
    By ASD in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 26th December 2011, 03:07 PM
  3. Edit Object - no focus
    By JoKa in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 2
    Last Post: 23rd April 2010, 06:41 AM
  4. Edit Object vs. Rich Edit
    By Jaffob in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: 4th June 2008, 01:42 PM
  5. Extracting a line from Rich Edit Object or Edit Ob
    By Tiles in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 8th March 2008, 05:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •