User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: ICP3 build 50 7.5GB build > 2.5GB installer which doesn't run?

  1. #1
    Clicker Install Creator Pro

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    UK
    Posts
    83
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question ICP3 build 50 7.5GB build > 2.5GB installer which doesn't run?

    Hi Yves,

    I've been using ICP3 build 50 to build a setup.exe for a 7GB project. The install.exe is created without issues (no errors) but when it comes to running the .exe within Win 7 x64 Ultimate; I click to run it but nothing seems to happen?

    I've tried using different build settings (i.e. fast, normal and max) with the same results. I've even tried turning off my anti-virus to no success of the installer running.

  2. #2
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    12,840
    Mentioned
    83 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Maybe Windows scans the file (Windows Defender or SmartScreen).

    For big installers you should (must?) select the "Separate data file from installer" option, to avoid this kind of issue.

  3. #3
    Clicker Install Creator Pro

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    UK
    Posts
    83
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What size should I limit each data file to? 2GigaByte (GB)? So say 16000000 kilobit (Kb)?

  4. #4
    Clicker Install Creator Pro

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    UK
    Posts
    83
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Never mind, just ticked it and it doesn't ask for a size lol

  5. #5
    Clicker Install Creator Pro

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    UK
    Posts
    83
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    WORKS that way. thank you. Maybe update the help file to include this?

Similar Threads

  1. ICP3 build 50 - .wmv files install as .$$A on Win 7 x64
    By aniceguy in forum Install Creator and Patch Maker
    Replies: 0
    Last Post: 4th June 2014, 06:04 PM
  2. beta4 and XP sp3 : final build doesn't work
    By arthurh in forum HTML5 Export Module 2.5
    Replies: 1
    Last Post: 30th March 2014, 01:57 PM
  3. Mac build doesn't run but java file works
    By MTCMusic in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 23rd July 2012, 06:23 AM
  4. Impssible d'installer la mise a jour Build #251
    By imported_maurice in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 16th February 2011, 03:32 PM
  5. Build&Installer Problems with MMF2 Dev!
    By Iwantmyrpg in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 10
    Last Post: 29th July 2010, 12:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •