User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Appear black screen after game menu

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleMac Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleFirefly 3D Module
    MEHRDAD's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Iran
    Posts
    490
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Appear black screen after game menu

    Hi

    I made a game and it's works fine on iOS but for Android unfortunately it's go to black screen after main menu and don't responding anymore. It show 570MB use in debugger as I have Sony Z1 with 2GB ram. what is my wrong? Any suggestion please . .. I have to upload it soon.

    Thanks

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleInstall Creator Pro
    SoftWarewolf's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Norway
    Posts
    943
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unfortunately there is no obvious common black-screen-causing-glitch. You'll have to break it down, and find out what could be causing it, f.ex by removing chunks of events and extensions until it works.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleMac Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleFirefly 3D Module
    MEHRDAD's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Iran
    Posts
    490
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks a lot for reply. How can I get a perfect log report ?

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleInstall Creator Pro
    SoftWarewolf's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Norway
    Posts
    943
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    for android, use the debugger in the sdk,
    run: sdk\tools\monitor.bat
    after 5-10 seconds you get a monitor window, tap your device and look at the output, might be a lot of junk showing, but look carefully when going to your black menu. you can also filter by errors only etc.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleMac Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleFirefly 3D Module
    MEHRDAD's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Iran
    Posts
    490
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'll try it.
    Thanks you very much

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleMac Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleFirefly 3D Module
    MEHRDAD's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Iran
    Posts
    490
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I toke this errors:
    Media player error
    soundpool (100,0)

    Is the error for sounds or videos?

Similar Threads

  1. black ribbon of the android menu
    By arthurh in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 0
    Last Post: 25th April 2015, 10:21 AM
  2. making a menu screen in the game frame
    By mollyprolly in forum Fusion 2.5
    Replies: 3
    Last Post: 27th January 2015, 03:56 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 20th July 2014, 06:04 PM
  4. Black Screen
    By Eliyahu in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 5
    Last Post: 15th July 2013, 11:30 PM
  5. Black Screen?
    By Person in forum Hardware Accelerated Runtime
    Replies: 4
    Last Post: 7th September 2008, 07:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •