User Tag List

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33

Thread: Sounds not playing on some Android devices

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export Module
    craigeatscrayons's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Sounds not playing on some Android devices

    Hi everyone,

    I've had reports of sound effects not playing correctly in my Android app. It seems this is only happening on certain devices.
    One sound will play correctly when the player enters the title screen, but after that no sounds occur in the game.

    Has anyone else experienced this issue or know of a fix?

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 Developer

    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Moscow
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Confirmed!
    I have not played too OGG and wave - mostly short effects.
    Do not play on Android 5

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    DaveC's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    2,112
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I posted a bug report about this yesterday -

    http://bugbox.clickteam.com/issues/3129

    the more people that 'watch' the report, the faster CT will get to fixing it.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export Module
    craigeatscrayons's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yep, that sounds like it. Seems like Samsung Galaxy's mostly. I've watched the report. Thanks for the responses.

  5. #5
    No Products Registered

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry for dragging up an old post, but I was wondering if this issue has been fixed yet. It has been a month since the bug report was updated,and was hoping there was at least a temp fix until the next patch.

  6. #6
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,152
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    this si fixed for next release or beta
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Beverly Hills, CA USA
    Posts
    506
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Any eta Fernando.

  8. #8
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,152
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    I will post a beta release alone, only android for all you test and let me know if it works. end of the day should be ready.
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  9. #9
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Beverly Hills, CA USA
    Posts
    506
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Got it. Fernando I will let you know the outcome.

  10. #10
    Clicker Fusion 2.5Android Export Module
    Doverseer's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    VA, USA
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I installed the latest android Beta. Unfortunately, Preload Sound is still not playing correctly.

    Samsung Galaxy Note 4. android 5.1.1

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Some sounds not playing on Android
    By seriouspig in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 12
    Last Post: 1st October 2015, 05:46 PM
  2. Need help with sounds playing over to different frames
    By FinTheMuffinMan in forum Fusion 2.5
    Replies: 2
    Last Post: 24th March 2015, 04:24 PM
  3. Some sounds not playing
    By method72 in forum Fusion 2.5
    Replies: 4
    Last Post: 13th June 2014, 03:18 AM
  4. Sounds not playing
    By WhatPixelYouOn in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 7th June 2014, 10:06 PM
  5. Beta 33 [Bug] Sounds not playing
    By colej_uk in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 25th August 2012, 08:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •