User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: Are subapps possible in HTML5?

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleSWF Export Module

    Join Date
    May 2013
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Are subapps possible in HTML5?

    I've created Frame 2 in my app and embedded it as a subapp in Frame 1. However, when I Build & Run (HTML5), the Frame 2 subapp appears below the entire Frame 1. It's as though the X coordinate is preserved, but the Y coordinate is set to the height of Frame 1. Is there a way to fix this?

  2. #2
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,757
    Mentioned
    256 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Sub-apps usually work, though some options like Stretch or Modal may not work on some exporters. Could you post a bug report in the bug box with a MFA file?

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleSWF Export Module

    Join Date
    May 2013
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have posted a bug report (http://bugbox.clickteam.com/issues/3171).

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 4th December 2014, 07:03 AM
  2. Audio in SubApps?
    By TheDigitalAlchemist in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 15th November 2012, 06:15 PM
  3. [BUG RC1] SubApps
    By Danny in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 1
    Last Post: 8th November 2012, 06:38 PM
  4. SubApps
    By RickyRombo in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 5
    Last Post: 28th September 2010, 11:55 AM
  5. Subapps
    By Fanotherpg in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 4
    Last Post: 7th March 2010, 01:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •