User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: Simulate click at button via web control object

  1. #1
    Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleInstall Creator ProUnicode Add-on

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    628
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Simulate click at button via web control object

    Hey I just made java script to simulate click button and it work at chrome but don't work with web control object. I would appreciate if someone can help fix this problem. I need to click button(I know only class name of the button).

    Test page:
    http://124.248.205.45/

    File:
    https://www.dropbox.com/s/5jtoyzory3...test2.mfa?dl=0

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,152
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    mm

    I don't know if you knew this

    http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=316466&st=40&start=40
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  3. #3
    Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleInstall Creator ProUnicode Add-on

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    628
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I found the reason why it does not work... It always use old IE version but this script requires IE10 or higher. Extension use old IE even if I change browser version to IE11 in extension settings (I have IE11 installed at my PC but it always use old IE with mozilla/4.0)

    @edit:
    Web control object don't store settings in edit data for web browser version filed. It is always set to auto and it don't choose the latest version in auto mode it always use old IE. Fernando can you fix that?

  4. #4
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,152
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    k, I will check
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  5. #5
    Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleInstall Creator ProUnicode Add-on

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    628
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Great! Thanks! I posted it here: http://bugbox.clickteam.com/issues/3258

  6. #6
    No Products Registered

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Also looking for a fix for this issue

  7. #7
    No Products Registered

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    any update on this bug?

Similar Threads

  1. Is it possible to simulate a button click?
    By Keli in forum Fusion 2.5
    Replies: 3
    Last Post: 4th April 2015, 08:36 AM
  2. Control X simulate special characters
    By Viewtiful in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 28th November 2009, 11:02 PM
  3. Simulate Mouse Click
    By Zabooza in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 10th July 2009, 06:22 PM
  4. another way to simulate mouse button up?
    By Skeets in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 7th October 2008, 02:50 AM
  5. Simulate mouse click using control x
    By Skeets in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 4th October 2008, 06:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •