User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: #Urgent Can't get the object "Get object"

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Exclamation #Urgent Can't get the object "Get object"

    Hey everyone !

    Here's my deal : I need the "Get object" item to get an .ini file on a distant server because the guys from this server don't want hear about "FTP protocol". But, Clickteam Fusion 2.5 don't let me download the "get object" item. Instead of "installation", I have "Fusion" and when I click on it, it asks me for update my software.
    Click image for larger version. 

Name:	Soucis get object.jpg 
Views:	255 
Size:	104.4 KB 
ID:	20560
    Except, the option to do so is grey, blocked, I can't click on it. Since I'm using Fusion through Steam, I wonder if Steam's doing every thing right. Looks like : I even uninstall and install again but nothing changes. For the record, I'm on build R286.6.

    Has everyone already get this ? Is some one know about some thing ? I really need help. I already consult the Fusion's help, I ran "Clickteam Fusion 2.5 help get object"&coe on Qwant for an entier afternoon and nothing.

  2. #2
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    14,107
    Mentioned
    279 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    The Get object is no longer downloadable via the extension manager because it's installed with the build 286.6. It should be available in the object list when you insert a new object.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okay so now it's too late to prove it, because some one gave me the extension to install with an .exe, but I can assure you that I did have not the extension in "Insert object menu".
    Like I said, now it's fixed since I have install it from an .exe.
    For the fellows who read this in the futur, if the bug still exist ; good luck.

  4. #4
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    14,107
    Mentioned
    279 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Do you use the Steam version? The icon shows the standalone version, but maybe you switched to Steam?

    I just see it's missing on Steam, I'm going to release an update right now.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes! Ah ah! That is it !

    On my profile, I provided my personal serial number, which is a "no-Steam" version. But for the needs I have now (Android exportation), I'm using the version of my teacher, which is a Steam one.

    That's great you find out what's wrong.

  6. #6
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    14,107
    Mentioned
    279 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    It's on Steam now, sorry for this problem...

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleUnicode Add-on
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)Firefly 3D Module (Steam)
    Phi's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    England
    Posts
    1,980
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FYI Raziel, you can get the extensions from my extension site.
    I also provide a mirror download if the original site dies, and a patch for ExtensionView. Obviously official builds and ext packs are the way to go.

  8. #8
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks, very useful in case of emergency.

  9. #9
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    14,107
    Mentioned
    279 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Phi, the Get object in your extension list is outdated, you should say it's for MMF2 only, the one installed by the build 286 is newer and supports different character sets.

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 15th June 2016, 06:05 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 29th October 2015, 08:42 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 2nd October 2015, 02:53 PM
  4. "Load text file" from "The Edit Object" BUG?
    By MOBii in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 19th December 2013, 05:43 AM
  5. Issues with "Clickteam Movement Controller" and "Runtime" Object
    By jimmyorpheus in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 1
    Last Post: 29th November 2011, 07:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •