User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: [Request] - Open URLs object

  1. #1
    Clickteam Clickteam
    Nico's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    2,541
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Question [Request] - Open URLs object

    Hi,

    I know that it exists an extension Open URLs object, simple object to launch URI throught your web-browser.
    The problem, it lacks an option, the possibility to set "_current", "_new", "_parent", "_toplevel" as target parameter

    E.g.: If I want to open an URL in same tab, impossible in this case!

    I know that this extension was developed by Jaffob...
    --------------------------------------
    Nicolas "Nico" Sourdeval
    Clickteam

  2. #2
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleInstall Creator Pro
    nivram's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bandon, Oregon
    Posts
    6,729
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Open URLs Extension

    Here you go.

    Marv
    Attached files Attached files
    ​458 TGF to CTF 2.5+ Examples and games
    http://www.castles-of-britain.com/mmf2examples.htm

  3. #3
    Clickteam Clickteam
    Nico's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    2,541
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Euh, I know this object, thank you Marv, but it doesn't allow to open URL in same tab...
    --------------------------------------
    Nicolas "Nico" Sourdeval
    Clickteam

  4. #4
    Clickteam Clickteam
    LB's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Richardson, Texas, North America
    Posts
    8,937
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unfortunately this is not possible, the browser decides how it wants to open a URL and if it decides to open in a new tab there is nothing you can do to change that. Maybe there is some feature of certain browsers that you can find by looking in their documentation, but I doubt it exists and even if it did it would not be the same for all browsers.

    When a program wants to launch a URL in the user's default browser, it asks the operating system to do it. The operating system finds the browser's executable file and just launches it with the URL. Browsers like Chrome will communicate the URL to the existing browser processes and spin up a new process for the new tab. For security reasons no program can control existing tabs - that would allow e.g. malware to change an existing tab to a similar looking one for phishing attacks.
    Working as fast as I can on Fusion 3

Similar Threads

  1. SWF still can't open URLs
    By Hawanna in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 5
    Last Post: 26th April 2013, 10:24 PM
  2. Open URLs don't work
    By 2ndreality in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 3
    Last Post: 15th November 2012, 01:52 PM
  3. Open URLs Object
    By Jaffob in forum Released Extensions
    Replies: 3
    Last Post: 19th March 2012, 08:05 AM
  4. Open URLs Object (Beta)
    By Jaffob in forum File Archive
    Replies: 4
    Last Post: 5th October 2008, 02:38 PM
  5. Open URLs Object
    By mmf4 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 13
    Last Post: 4th October 2008, 08:51 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •