User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: Help: Can't run built allipacation. 'window is undefined'

  1. #1
    No Products Registered

    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Exclamation Help: Can't run built allipacation. 'window is undefined'

    After Building App, trying to open the 'runtime.js' makes this error message appear:

    Script: C: /users/(My Name)/Desktop/Fusion Games/(Game Name)/src/Runtime.js
    Line 20
    Char 1
    Error 'window is undefined
    Code 800A1391
    Source Microsoft JScript runtime error

    The bold part is the one I need help with. What do I have to change? Did I do something wrong?

    EDIT: Or maybe you can't build applacations in free mode?

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Jeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Battle Ground Washington
    Posts
    11,817
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Your building an HTML5 file right?

    Try this:
    Upload all the files to a web server then visit the index.html file of the folder.

  3. #3
    No Products Registered

    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    How do I do that?

  4. #4
    Clickteam Clickteam
    Jeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Battle Ground Washington
    Posts
    11,817
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    File build application will build what you selected in the Application Properties (Free version that is HTML5)
    Then once you build that upload that whole folder of files up to your webserver.

  5. #5
    No Products Registered

    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What is a 'webserver?'

  6. #6
    Clickteam Clickteam
    Jeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Battle Ground Washington
    Posts
    11,817
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Its where HTML5 run from.

    If you don't have much experience with that - You might want to consider getting the version of Fusion that can create EXE files.
    Those are easy to run from a regular windows computer.

    You should also be able to find some free servers you can upload your HTML5 to but I don't have a list of those handy at the moment.

  7. #7
    No Products Registered

    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks ^_^ I'l try to make it work...

Similar Threads

  1. Replies: 17
    Last Post: 25th April 2015, 04:40 PM
  2. Unable to get property 'oiHandle' of undefined or null reference
    By barr100 in forum HTML5 Export Module 2.5
    Replies: 1
    Last Post: 20th October 2014, 03:51 PM
  3. Can I have a sub application window appear below the main window?
    By LemonyLime in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 4th June 2014, 05:23 PM
  4. Leaderboard Undefined Problem
    By virtualrom in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 15
    Last Post: 21st July 2010, 01:26 AM
  5. Window Initialization Error with built application
    By Endymian in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 29th October 2008, 04:15 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •