User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: Steam error I cant launch my program

  1. #1
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    warlords's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Dk
    Posts
    386
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Steam error I cant launch my program

    I have AVG and it worked fine yesterday, now I cant open my steam version, it says that it's allready open and it's not open at all.

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Jeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Battle Ground Washington
    Posts
    11,822
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Maybe reboot your computer and check your AVG settings.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    Wodjanoi's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Germany
    Posts
    652
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Perhaps you tested an Android application with your phone and USB-Debugging. Then you probably have to kill the adb process manually to avoid the Steam error message.

  4. #4
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    warlords's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Dk
    Posts
    386
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well I tryed everything but no good results. If I try to delete it ist says in steam that the program is running, even without click on it. that's wierd

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Finland
    Posts
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I got this same problem. Fusion was working before, but after installing beta version, it won't start anymore.

  6. #6
    Clickteam Clickteam
    Jeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Battle Ground Washington
    Posts
    11,822
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    AVG and Steam don't seem to play very nice together all the time.

    Neverk -- Do you have AVG also?

    See this:
    http://steamcommunity.com/app/248170...2063117679875/

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Finland
    Posts
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have Avast. I got the Fusion working after reinstalling the whole Steam.

  8. #8
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Bree's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    313
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1 for killing adb.exe if you have the Steam version. If you did anything with android it will run adb.exe in the background and Steam will think it's running Clickteam the whole time even when it's not. If it comes up again double check your task manager for it and kill it. That will fix it!

  9. #9
    Clicker Fusion 2.5Install Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    DMike's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Same thing happened to me today. Updated to the latest CTF 2.5 Steam beta, Avast popped its security warning and started scanning and then all went in an infinite loop.
    CTF 2.5 splash screen - nothing - splash screen again and so on.

    I had to kill the process and close Steam. After than all was well.

Similar Threads

  1. Replies: 46
    Last Post: 6th July 2018, 06:08 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 15th March 2014, 05:22 AM
  3. Cannot launch program
    By SolarB in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 6
    Last Post: 19th October 2012, 12:24 PM
  4. Windows 7 - Newly Installed program won't launch
    By ffomega in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: 11th April 2011, 03:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •