User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Either I'm stupid or Font Embed Object doesn't work anymore???

  1. #1
    Clicker Install Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Darkhog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    /dev/null
    Posts
    417
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Either I'm stupid or Font Embed Object doesn't work anymore???

    So I was working on the Clickmag engine and either I'm stupid and can't use binary data/font embed object properly or it simply doesn't work anymore. MFA and all relevant files here: https://mega.nz/#!rV93jYiS!6XTBDCKBP..._1viTkpIgSYB-o

  2. #2
    Clicker Install Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Darkhog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    /dev/null
    Posts
    417
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Any help with that one?

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)
    schrodinger's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3,155
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Try removing the starting transition
    OR
    change the "start of frame" event to "run this event once"

    This *could* be an issue with transitions not allowing a regular triggering of "start of frame" events
    (apparently seems to be the "set font" one?)

  4. #4
    Clicker Install Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Darkhog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    /dev/null
    Posts
    417
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No, Start Of Frame triggers just fine (put a test sound and it played) so I don't think that is it. It happens also without the transition so I dunno.

    Also even if it loads it for some reason eventually, string object doesn't seem to care about "change font" command.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)
    schrodinger's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3,155
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I've tried and it worked on my side with both the solutions above ^
    while it didn't work with the transitions and start of frame "set font" action
    but it is only the "set font" action not triggering correctly at start of frame here
    (since I've left the extract binary and embed font action at "start of frame", pulled out the "set font" from start of frame, and the font displayed correctly)

    I didn't get if it is still not working on your side?
    You have the font placed in the path specified inside the binary data tab of course?

  6. #6
    Clicker Install Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Darkhog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    /dev/null
    Posts
    417
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes, yes. It's just it sometimes randomly works when I save, the very next day, without changing anything when I open the mfa it suddenly doesn't.

Similar Threads

  1. Font Embed Object Problem
    By Del_Duio in forum Released Extensions
    Replies: 0
    Last Post: 26th April 2016, 08:43 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 27th September 2015, 02:31 PM
  3. Set Font size, Resize object doesn't work in Android! [Example MFA included]
    By Bipolar_Games in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 13
    Last Post: 28th September 2013, 10:41 PM
  4. MP3 compression doesn't work properly anymore
    By MJK in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 4
    Last Post: 21st June 2012, 09:50 AM
  5. Font Embed Object
    By Dines in forum Released Extensions
    Replies: 0
    Last Post: 17th September 2010, 04:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •