User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14

Thread: Platforms don't work outside the frame :( Please help?

  1. #11
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Killeen, TEXAS
    Posts
    1,038
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    use this as a learning experience. the end of the day, you are going to have custom make platform movement, for better results. the built in movement is fine for beginning.

  2. #12
    No Products Registered

    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It definitely was a good learning experience! But, granted that I'm fine with using the built-in mechanic for platform movement, shouldn't I just be able to use it as it is?

  3. #13
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Killeen, TEXAS
    Posts
    1,038
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yes you can, if you are happy with that.

  4. #14
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    Sparckman's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Planet of the Kangaroos
    Posts
    1,423
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The built-in Jump movement and the physics movement work better than anything you can make by yourself, specially if you started using fusion to avoid coding lol. If you need to make create a more customize jump you can also use the platform object.

    This works fine.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Transitions in first frame don't work
    By suprwizrd in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 0
    Last Post: 22nd June 2015, 10:24 PM
  2. Jump to Frame doesn't work
    By suprwizrd in forum Fusion 2.5
    Replies: 2
    Last Post: 25th February 2015, 11:25 PM
  3. Fade In Frame After Video Frame dont work
    By StingRay in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 1
    Last Post: 2nd March 2012, 07:59 AM
  4. Bug: Jump to frame action don`t work
    By Spyro23 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 6th December 2008, 04:44 PM
  5. Running up the side of the frame on platforms
    By Pixxel in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 15
    Last Post: 11th July 2006, 04:28 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •